POGOJI POSLOVANJA

1. Splošno

V nadaljevanju opisani splo┼íni pogoji poslovanja veljajo za prodajo blaga in storitev, objavljenih na spletni strani www.infinitygym.si. Z uporabo spletnega mesta www.infinitygym.si, se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s splo┼ínimi pogoji poslovanja. Z oddajo naro─Źila uporabnik v celoti sprejema te splo┼íne pogoje poslovanja.

2. Naro─Źanje blaga in storitev

Dobavitelj (prodajalec oz. ponudnik) je FINISA FIT d.o.o. Kupec blaga oz. uporabnik je obiskovalec spletne trgovine, ki izbere vsaj en izdelek, ga da v ko┼íarico in pla─Źa preko storitve PayPal ali kreditne kartice.
Uporabnik postane kupec ob nakupu vsakokratnega izdelka ali storitve, ki jo na svoji spletni strani ponuja ponudnik. V tem trenutku se med podjetjem FINISA FIT d.o.o. in kupcem ustvari t.i. pogodba na daljavo. Pogodba sklenjena na daljavo, je po 43. ─Źlenu Zakona o varstvu potro┼ínikov pogodba, sklenjena med podjetjem in potro┼ínikom na podlagi organizirane prodaje na daljavo ali sistema opravljanja storitev brez isto─Źasne fizi─Źne prisotnosti pogodbenih strank, ki ga vodi podjetje, ki za namen sklenitve uporablja izklju─Źno enega ali ve─Ź sredstev za komuniciranje na daljavo vse do takrat in vklju─Źno s trenutkom, ko je pogodba sklenjena. Preko spletne trgovine www.infinitygym.si je kupcu omogo─Źen nakup vseh izdelkov, ki se nahajajo na spletni strani prodajalca in so na zalogi. Naro─Źanje blaga je mo┼żno 24 ur na dan, 7 dni v tednu preko elektronskega obrazca.

3. Postopek nakupa

Po oddaji naro─Źila, kupec po elektronski po┼íti prejme obvestilo, da je bilo naro─Źilo sprejeto. Naro─Źilo gre po sprejetju v obdelavo ÔÇô ponudnik naro─Źilo pregleda, preveri dobavljivost naro─Źenih artiklov, in naro─Źilo potrdi oz. z obrazlo┼żitvijo zavrne. Preko elektronske po┼íte ponudnik kupca sproti obve┼í─Źa o pomembnih podatkih v zvezi z dobavo naro─Źenega blaga. ─îe je dobavna doba slu─Źajno dalj┼ía od desetih delovnih dni in kupec ne ┼żeli ─Źakati, lahko kupec ponudniku preko elektronske po┼íte sporo─Źi, da od nakupa odstopa. Ponudnik bo v tem primeru kupcu povrnil morebitna ┼że vpla─Źana sredstva. V primeru naro─Źila in pla─Źila storitve preko sistema PayPal, bo kupec v roku 48 ur, preko elektronske po┼íte prejel naro─Źeni izdelek. V primeru naro─Źila po po┼íti, pa je sam postopek opisan v to─Źki 9 (dostava). Ko kupec prejme naro─Źeni izdelek, je poslovanje med kupcem in prodajalcem do nadaljnjih naro─Źil, zaklju─Źeno.

4. Cene, akcijske ponudbe, brezpla─Źna darila

Vse cene, navedene na spletni strani, so izra┼żene v evrih. Prodajalec lahko cene izdelkov na spletni strani prosto spreminja. Prodajalec se prav tako prosto odlo─Źi, kdaj in koliko ─Źasa, bodo dolo─Źeni izdelki v akciji. Prodajalec ob nakupu po svoji ┼żelji prosto prilaga tudi brezpla─Źna darila.

5. Na─Źini pla─Źila

Naro─Źeno blago in storitve lahko kupec pla─Źa na ve─Ź na─Źinov, odvisno od izdelka.┬á Mo┼żnost na─Źina pla─Źila je vidna pri opisu izdelka.

6. Vra─Źila in reklamacije

Vra─Źilo izdelkov, ki so bili kupljeni na spletni strain ponudnika poteka skladno z 46.c ─Źlenom ZVPot. Po 46.c ─Źlenu ZVPot rok za odpoved od pogodbe pri─Źne te─Źi z nastopom pogodbenih zavez in se izte─Źe v primer dobave blaga v ┼ítirinajstih dneh od dneva, ko je potro┼ínik sprejel blago.

7. Odgovornost

Za zaplete in te┼żave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi blaga/storitev, podjetja FINISA FIT d.o.o. , ne odgovarjamo. Kupec izdelke uporablja na lastno odgovornost. Komunikacija poteka preko spletne strani
www.infinitygym.si in elektronske pošte (becomeonlineprogram@gmail.com).

8. Varovanje podatkov

Va┼íi osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, ki jih prodajalec od kupca pridobi ob naro─Źilu, bodo uporabljeni zgolj za po┼íiljanje informativnega gradiva, ponudb, ra─Źunov ter ostale potrebne komunikacije med kupcem in prodajalcem. Prodajalec lahko kupcu po┼íilja svoj informativni material ter reklamna sporo─Źila. V kolikor, bo kupec izrazili ┼żeljo, da informativnih materialov in reklamnih sporo─Źil ne ┼żeli prejemati, bo prodajalec to brezpogojno upo┼íteval.

9. Dostava v primeru pla─Źila po povzetju

Pogoji dostave.

V kolikor so izdelki za dobavo na voljo takoj, bo kupec naro─Źeni izdelek na dom prejel v roku do 5 delovnih dni od datuma pla─Źila.┬á ─îe blago ni na voljo, bo prodajalec preko elektronske po┼íte kupca obvestil o mo┼żnosti dostave. Kupec lahko nato sprejme nov datum dostave ali preko elektronske po┼íte naro─Źilo prekli─Źe. ─îe se kupec odlo─Źi za preklic naro─Źila, bo prodajalec vrnil denar najkasneje v 30 dneh od trenutka, ko je pri┼ílo do zamude.

Ostali pogoji dostave

Proizvodi so pakirani tako, da se v obi─Źajni manipulaciji v prometu ne morejo po┼íkodovati.

10. Become program

Become program je komplet 24 treningov in knjige z recepti. S prijavo na program Become udele┼żenec sogla┼ía, da se udele┼żuje na lastno odgovornost. Kopiranje in ┼íirjenje dokumentov ter informacij, pridobljenih s programom Become je prepovedano. Cena online programa je 14,99eur.