PRAVILA ZASEBNOSTI

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Infinity Gym (podjetje Finisa Fit d.o.o. ) va┼íe osebne podatke zbira, hrani in obdeluje v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Splo┼íno uredbo o varstvu podatkov ter veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov). Na tej strani najdete jedrnate, pregledne, razumljive in v lahko dostopni obliki podane informacije o tem, v smislu 12. do 14. ─Źlena┬á Splo┼íne uredbe o varstvu podatkov.

 1. a) Identiteta in kontaktni podatki upravljavca

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Finisa Fit d.o.o, Pregljeva ulica 4, 1000 Ljubljana, info@infinitygym.si , 040 398 221. Upravljavec nima imenovane poobla┼í─Źene osebe za varstvo podatkov.

 1. b) Vrste podatkov, ki jih zbiramo

Podjetje Finisa Fit d.o.o. vodi zbirko podatkov o svojih ─Źlanih, ki vklju─Źuje:

 • mati─Źne podatke (ime in priimek, ulica, po┼ítna ┼ítevilka, kraj, dav─Źno ┼ítevilko, poklic, rojstni datum, telefon in e-po┼ítno ┼ítevilko),
 • fotografijo (ki se jo izdela ob v─Źlanitvi);
 • ─Źlansko ┼ítevilko (ki je shranjena na ─Źipu v kartici);
 • podatke o izbranem fitnes paketu (Gym, Vodene vadbe, Kombinirana karta, idr.)
 • podatke o tem, kako ste izvedeli za na┼í fitnes (preko prijatelja, preko spleta, idr.);
 • pla─Źilne podatke (pri─Źetek ─Źlanarine, na─Źin pla─Źila, podatki iz soglasja za direktno bremenitev, podatki o izdanih ra─Źunih ter o pla─Źilu teh ra─Źunov, podatki, potrebni za izterjavo).
 • podatki o datumu in ─Źasu vstopa v prostore fitnesa (zavedno z uporabo va┼íe kartice na vstopno-izstopni kontroli);
 • morebitne opombe, ki jih zabele┼żi osebje fitnesa;
 • ob─Źasne fotografije ali videoposnetke dogajanja v fitnesu;
 1. c) Nameni obdelave navedenih podatkov ter pravna podlaga za njihovo obdelavo

Nameni obdelave osebnih podatkov so:

 • izvajanje pogodbe o ─Źlanstvu (omogo─Źanje vstopa in izstopa iz fitnes ter uporabe storitev fitnesa, pla─Źevanje storitev fitnesa);
 • ob─Źasno informiranje o ponudbi in novostih podjetja;
 • ob─Źasno telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obve┼í─Źanja o nagradnih igrah katerih organizator je podjetje;
 • izvajanje notranjih analiz s ciljem svojim ─Źlanom ponujati ┼íe bolj┼íe storitve.
 1. d) Rok hrambe podatkov

Podatki o ─Źlanih se hranijo ┼íe dve leti po zaklju─Źku ─Źlanskega obdobja, zaradi la┼żje ponovne v─Źlanitve v primeru vrnitve ─Źlana. Zadevni izbris se izvaja v mesecu septembru, za vse podatke, ki bi jih bilo potrebno izbrisati v prej┼ínjem koledarskem letu.

 1. e) Obvestilo pravicah posameznikov

─îlani imajo v skladu s 15. ─Źlenom Splo┼íne uredbe o varstvu podatkov pravico pridobiti kopijo lastnih osebnih podatkov, ki jih obdeluje podjetje Finisa Fit d.o.o..

─îlani imajo v skladu s 16. ─Źlenom Splo┼íne uredbe pravico zahtevati popravek morebitnih neto─Źnih podatkov, ki jih podjetje Finisa Fit d.o.o. vodi o njih. Ta pravica ne posega v pogodbeno dol┼żnost ─Źlanov iz 10. to─Źke Splo┼ínih pogodbenih pogojev, da morajo vsako spremembo, ki je vezana na vsebino pogodbe (npr. spremembo naslova, e-po┼ítnega naslova ali ban─Źnih podatkov) v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu posredovati podjetju Finisa Fit d.o.o..

─îlani imajo v skladu s 17. ─Źlenom Splo┼íne uredbe pravico zahtevati izbris podatkov, ki niso ve─Ź potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako druga─Źe obdelani, oziroma ki so bili zbrani na podlagi privolitve ─Źlana, pa je ─Źlan to privolitev umaknil, za nadaljnjo hrambo pa ne obstaja nobena druga pravna podlaga.

─îlani imajo v primeru molka ali nestrinjanja z odgovorom podjetja na katero od zahtev iz tega razdelka pravico do sodnega varstva v skladu z dolo─Źbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

 1. f) Pravica uporabnika zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene informiranja oziroma neposrednega tr┼żenja

─îlan lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen na─Źin (npr. preko elektronske po┼íte) zahteva, da podjetje Finisa Fit d.o.o. trajno ali za─Źasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega tr┼żenja. Podjetje Finisa Fit d.o.o. bo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno prepre─Źilo uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega tr┼żenja ter o tem v nadaljnjih 5 (petih) dneh pisno ali na drug dogovorjen na─Źin (npr. prek elektronske po┼íte) obvestilo uporabnika, ki je to zahteval.